Руйнуємо міфи та обговорюємо проблемні питання в будівництві каркасних будинків 🏡

Основні болі клієнтів:

Питання, яке дуже часто задають пересічні клієнти, що тільки починають знайомитись із каркасною технологією приватного будівництва. Готові запевнити Вас, що наша технологія не цікава жодним видам гризунів. Найперше тому, що в наповненні каркасу ми використовуємо мінвату, яка не те що не підійде кормом для гризунів, а й взагалі змусить їх почуватись некомфортно завдяки своїй тех.характеристиці та властивостям. Ну а для повної 150% захисту ми використовуємо відповідний біозахист, що змусить гризунів оминати Ваш дім і є повністю безпечним для людини. Детальніше про біозахист Вас зорієнтує наш менеджер на консультації.
Якісно та технічно правильно збудований каркасний будинок обов’язково прораховується згідно цього пункту. Для електро- ізоляції використовуються найякісніші негорючі кабелі, що також «обгортуються» захисними металевими рукавами. Для захисту приміщення використовується вогнетривкий гіпсокартон та інші термоізоляційні матеріали. Більш детально розглянути момент вогнебезпеки Вам допоможе наш менеджер «наочно» в нашому офісі на безкоштовній консультації. Наші будинки відповідають всім нормам на євростандартам вогнебезпеки в будинках каркасної технології.
В каркасних будинках присутня шумоізоляція. Наша компанія використовує для цього звукоізоляційну міжповерхову прокладку, звукоізоляційну мінеральну плиту, двошаровий вологостійкий гіпсокартон та мінеральну вату з шумозахистом. Ми ефективно пропрацьовуємо як міжкімнатну так і міжповерхову шумо- та вібро- ізоляцію. Ми забезпечимо шумоізоляцію Вашого майбутнього будинку до 50 ДБ. Більш детально розглянути момент шумо- та вібро- ізоляції Вам допоможе наш менеджер «наочно» в нашому офісі на безкоштовній консультації. Наші будинки відповідають всім нормам на евростандартам.
Ні, каркасні будинки не підлягають гнилі. Завдяки тому, що при виробництві вся деревина, що використовуватиметься в подальшому будівництві обробляється спеціальними засобами захисту від гнилі та цвілі. Також при будівництві ми використовуємо плівку, що дозволяє деревині «дихати» та не пропускає вологи всередину. Більш детально розглянути цей момент Вам допоможе наш менеджер «наочно» в нашому офісі на безкоштовній консультації.
Дуже просто! Завдяки тому, що стіни надзвичайно «комунікабельні» та технологія дозволяє без затрати по часу та силах «відкрутити» стіну, Ви можете спокійно здійснити всі необхідні маніпуляції. По завершенні – просто поверніть все у первинний вид. Готово!

Інші питання:

Наша компанія має вже 10 років досвіду та близько 80-ти побудованих будинків по всій території України. Близько 8 років наші клієнти живуть у каркасних будинках нашого будівництва. З недавнього часу ми розпочали виставляти фото та відео будинків у процесі будівництва. З ними Ви можете ознайомитись у розділі «Будуємо зараз». А також, за згоди клієнта та домовленості з менеджером ми зможемо завести Вам на наші будмайданчики, на околицях міста, щоб Ви не тільки дізнались на словах, а й змогли побачити на власні очі та «торкнутись» до технології власноруч.
Так, ми працюємо лише по частковій або повній передоплаті. Це забезпечить гарантію в будівництві обом сторонам. На суму передоплати ми здійснюємо облаштування будмайданчику та заготівлю всіх матеріалів для подальшого будівництва Вашого будинку мрії. Натомість, ми з свого боку, підписуємо з Вами офіційний договір з підписами та мокрою печаткою компанії, де вказуємо суми, що вже проплачені, залишок до сплати, терміни будівництва та здачі об’єкту.

Залишились запитання?

Телефонуйте (067) 32 32 099

    Заповніть форму і Наш менеджер зв’яжеться з Вами найближчим часом!

    каркасні будинки